Wsparcie Stowarzyszenia

PRZEKAŻ 1% PODATKU

Kochani, zbieramy 1% podatku dla naszych Kursantów.
Nasi Kursanci bardzo chcą dokończyć swój kurs basenowy na wodach otwartych w Chorwacji. Będzie to dla Nich pogłębianie i kontynuowanie pasji nurkowej. Aby Ich marzenie zostało spełnione prosimy o przekazanie 1% podatku Fundacji Tacy Sami KRS 0000138202 i w celu szczegółowym wpiszcie „szkolenia Kraków”.

Zapraszamy do skorzystania z programu PITax. Uzupełniając swój PIT w tym programie, od razu będziecie przekazywali 1% podatku na naszych Kursantów. Nie zapomnijcie o dopisku „szkolenia Kraków„!!!!

media - jeden-proc-2019.png

1% podatku

INNE FORMY WSPARCIA

Możesz przekazać sprzęt…

• piankę, która nie wiedząc dlaczego się…skurczyła 🙂
  • jedną płetwę – jeśli druga tak zachwyciła się podwodnym światem, że już tam postanowiła zostać na zawsze;
  • prawą rękawiczkę – jeśli lewa chciała jak płetwa;
  • lewą rękawiczkę, jeśli prawa ją ubiegł;
  • maskę, jeśli akurat właśnie wyszedł bardziej twarzowy model i ta mniej twarzowa się kurzy zamiast dawać możliwość podziwiania podwodnych cudów;
  • inny sprzęt – bo…. tak i już 🙂

W imieniu naszych kursantów i turystów – będziemy bardzo wdzięczni za wszelkie darowizny sprzętowe – pomogą nam w realizacji szkoleń i wyjazdów dla nurków HSA.

Dziękujemy!
Napiszcie do nas, jeśli macie jakiś element sprzętu nurkowego do przekazania na rzecz nurków z niepełnosprawnościami, chętnie przyjmiemy i dobrze wykorzystamy: KLIK.

Możesz nas wspomóc finansowo…

Możesz wspomóc rozwój Stowarzyszenia kierując darowiznę na konto Stowarzyszenia:

Alior Bank S.A.: 46 2490 0005 0000 4500 8239 2708

lub zadeklarować inną formę pomocy kontaktując się z naszym biurem: KLIK.

media - QRStowarzyszenieNautica.png

…w inny sposób

Można nas wspierać na wiele sposobów. 🙂 Jak? Wiecie to najlepiej, bo od lat tworzycie Stowarzyszenie, dzień po dniu przekazując to, co macie najlepszego. Bywa, że dobre słowo czy koncepcje, najczęściej swój czas, doświadczenie, sprzęt, obiekty i wiele, wiele innych. Dziękujemy!

Zachęcamy naszych sympatyków by pokazali się na naszej stronie. 🙂 Wszystkim SERDECZNIE JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY!

JUŻ NAS WSPIERAJĄ