Warszawa 2010

Mikołajki w Warszawie 2010

Dziękujemy za liczne przybycie do warszawskiego Bolka i za okazanie serca (i portfeli ;) dla naszego Stowarzyszenia! Dzięki Wam zebraliśmy ponad 15 tysięcy złotych! Daje to łączną kwotę z dwóch aukcji przekraczającą 50 tysięcy złotych! Taki wynik osiągnęliśmy po raz pierwszy... dziękujemy!

Aukcję jak zawsze poprowadził niezawodny i niezastąpiony Maciek Przysłup, któremu raz jeszcze składamy specjalne podziękowania :) Tych którym należałoby podziękować jest znacznie więcej, nie da rady ich zliczyć, ale postaramy się zrobić co w naszej mocy :)

Kasi Oleś - za bezinteresowną pomoc w zorganizowaniu imprezy. Magdzie Umer, Uli Malinowskiej, Piotrkowi Zwierzchowskiemu, Piotrkowi Stósowi za przekazanie prac na aukcję. Przemkowi Wnękowi za wspaniałą fotorelację :) Klaudii Bejm za niesamowity recital, który udowodnił, że gra na skrzypcach może być tak porywająca, że cała sala zaczyna tańczyć, skakać i szaleć :)

I naszym darczyńcom, którzy zaciekle licytowali:

Adam Marczuk
Robert Całka
Karolina Wiśniewska
Marek Frenkel

Dziękujemy w imieniu naszych kursantów i kadry.
Do zobaczenia nad lub pod wodą :)