Kraków 2010

Aukcja w Atmosferze 2010 !

Ależ to były emocje ? !!! Oj gorąca była atmosfera w "Atmosferze", gdzie odbyła się tegoroczna aukcja na rzecz Sowarzyszenia "Nautica". Jak zawsze niezawodny Maciek Przysłup (tu podziękowania i brawa !!!!!) z wrodzonym czarem i humorem zagrzewał uczestników aukcji do walki o upragnione trofea.

A były to: zestaw wykwintnych chorwackich piw ufundowany przez kadrę Stowarzyszenia, wino równie wykwintne, tradycyjnie już zdjęcia podwodne autorstwa Piotrka Stósa, czapeczki z motywem nurkowym wydziergane osobiście przez niezastąpiona Martę Łukasik, sprzęt nurkowy z przeznaczeniem dla Stowarzyszenia ufundowany przez Firmę Ocean Pro i ECN Systemy Nurkowe, ręcznie malowane dzbanuszki i puzderka przekazane przez Przedszkole nr 82 z Białegostoku, motyw wyhaftowany ręcznie przez Edytę Fiałkowską, zestaw biżuterii ufundowany przez Bernadetę Ejsmond. "Piękne, Ciepłe, Cudowne Dziewczyny z Białegostoku" składały się na złote przywieszki z logo HSA. Dzięki nim i firmie "Szafir" mogliśmy w tym roku uhonorować złotymi serduszkami Stasia Stybla i Darka Mikołajczyka, którzy od wielu lat wspierają naszą działalność. Szczególne podziękowania należą się nie tylko wszystkim darczyńcom, ale i tym, którzy żywiołowo i z wielkim zaangażowaniem włączyli się w przygotowanie aukcji. Mamy tu oczywiście na myśli Pawła Hoładakowskiego nowego współpracownika i sympatyka Stowarzyszenia ?. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim licytującym i dopingującym!

Dzięki Wam udało się zebrać deklaracje darowizn na łączną kwotę: 32 000 zł!!!!

A oto nasi darczyńcy:

Wiktor Stanuch,
Piotr Stós
Darek Mikołajczyk
Firma Hako
Marcin Pałys
Bogusia Szczebiot
Adam Marczuk
Mirek Przybylski
Paweł Hołdakowski
Piotr Kamiński
Mariusz Kostowski
Andrzej Młynarczyk
Karolina Mikołajczyk
Łukasz Rędziniak
Staszek Stybel
Zuzia Madetko Tomasz Szczebiot
Poster
Przemek Wojciechowski

A tu możecie zobaczyć migawki filmowe autorstwa Mariusza Kordzikowskiego http://www.youtube.com/watch?v=aFCy0PYkyuk

Operatorom bardzo dziękujemy za uwiecznienie tych chwil!!!!!

Część przedmiotów prezentowanych w klubie "Atmosfera" zostanie przewieziona do Warszawy, gdzie będą licytowane 10 grudnia 2010. Oczywiście dochód w całości zostanie przekazany na rzecz Stowarzyszenia! Już teraz serdecznie zapraszamy!