Kryspinów 2009

Aukcja Kryspinów 2009 - wyczyn w czasach kryzysu!!!!

Pomimo naszych obaw, że z racji kryzysowej aury nie uda się nam zagrzać uczestników aukcji do walki o "aukcyjne trofea" nasi sympatycy, przyjaciele, współpracownicy jak zwykle dołożyli wszelkich starań by wynika była jak najlepszy. Przy tej okazji tradycyjne już wielkie i serdeczne podziękowania dla Maćka Przysłupa, który we właściwy sobie błyskotliwy sposób przykuł uwagę widzów na czas na tyle długi, że aukcja zakończyła się pełnym sukcesem!

Licytowano tradycyjnie całą serie zdjęć podwodnych autorstwa Piotra Stósa, dwa zdjęcia autorstwa Przemysława Wnęka, piękne akwarele autorstwa Ewy Staniszewskiej przedstawiające morskie zwierzaki, haft "hvarskie wiatraki ;-)" wykonany własnoręcznie przez Edytę Fiałkowską, najnowsza płytę Grzegorza Turnaua z krzepiąca dedykacja zdobyta przez "Wklęsłego", książki o tematyce "okołonurkowej" podarowane przez Wiesia Kantora, album fotograficzny przedstawiający fotografie Starego Gradu- ze specjalną dedykacją Pawła Jaroszewskiego, którego w Polsce nie można kupić!!!! osławione już Karlovacko i inne chorwackie trunki podarowane przez kursantów HSA i przeznaczone na aukcję przez kadrę. Nie zabrakło też powtórnie licytowanych filiżanek Jadrolinii i fantastycznych koszulek z wizerunkiem Wąskiego

Jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy! Byliście CUDNI!!!

Na tego rocznej aukcji udało się nam zebrać kwotę: 27 470 zł.

Szczególne podziękowania dla licytujących:
Dariusz Mikołajczyk- firma Hako
Aśka Pajdak-Madetko