Kraków 2008

10-cio lecie Stowarzyszenia Nautica - Kraków 2008

Za nami kolejny rekord :-)
Chcieliśmy by było wyjątkowo, wszak to aukcja związana z 10 rocznicą powstania Stowarzyszenia "Nautica" i .. RZECZYWIŚCIE BYŁO!!!! A działo się dużo i entuzjastycznie i wesoło.: UWAGA tu szczególne słowa uznania dla Maćka Przysłupa znanego z wyrafinowanego, pełnego refleksu poczucia humoru, który poprowadził aukcje tak dynamicznie, ze niektóre przedmioty udało się wylicytować dwukrotnie :) .

A całe show zostało po raz pierwszy w historii uwiecznione przez profesjonalna ekipę telewizyjną - tu ukłony w stronę Jacka Zakrzewskiego. Licytowano tradycyjnie całą serie zdjęć podwodnych autorstwa "wciąż dobrze się zapowiadającego, młodego fotografa, który wykonał zdjęcia przestarzałym .. itd. Piotra Stósa, przepiękne grafiki wykonane przez Tomasza Hinz , zdjęcia autorstwa Tomka Marszałła niepowtarzalnie oddające klimat afrykańskich bezdroży, hafty i puzzle podarowane przez rodzinę Łukasików, gadżety z podpisem Korzeniowskiego podarowane przez TV, osławione już Karlovacko i inne chorwackie trunki przeznaczone na aukcję przez Maćka Czajke, Karolinę Zarzycką i Łukasików. A publiczność i licytujący? Byliście po prostu FANTASTYCZNI!!!!! Jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy!

A OTO WYNIK! (UWAGA UWAGA TU WERBLE) ... 43150,00 pln!!!

Dziękujemy :

Marysi Skrzypczyk,
Norbertowi Madetko,
"Ekipie Hetmana",
5 osobom, których nazwisk nie możemy namierzyć.prosimy o pomoc :-)

A dla tych, którzy nie zdążyli nic wylicytować, nie dali rady dotrzeć na aukcję - mamy dobrą wiadomość. przygotowaliśmy 50 koszulek Stowarzyszenia przeznaczonych specjalnie na tą okazję - 10-cio lecie działalności. Taka seria już na pewno nie powstanie - tylko 50 osób będzie miało możliwość nosić te specjalne koszulki.

Wystarczy zgłosić się do Mirka Przybylskiego ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 661 660 313 / 012 626 00 12) i wpłacić na konto Stowarzyszenia minimum 100pln (cena wywoławcza koszulek to 100pln, ale jeśli ktoś ma chęć wpłacić więcej - nie widzimy przeciwwskazań ;) Pamiętajcie, że liczba koszulek w danych rozmiarach jest ograniczona, a cel jest bardzo szczytny - pomagacie w szkoleniu nurkowym kolejnych osób niepełnosprawnych. :-)