Kraków 2006

Takiej aukcji jeszcze nie było!!!!!

Poprowadzona żywiołowo i z humorem przez Maćka Przysłupa pod osłoną namiotu "Żywiec" powaliła na kolana wielu z nas, zaparła dech w piersi i chwyciła za serce :-)

A było o co walczyć! Wsród wystawionych na aukcje przedmiotów znalazły się: dwa zdjęcia debiutantki Małgorzaty Jani (perfekcyjne montaże komputerowe na bazie niekonwencjonalnych pomysłów naszej kursantki HSA - warto obejrzeć),

Wszystkim, którzy wzięli udział w tej niepowtarzalnej zabawie, licytowali, krzyczeli, gwizdali, i.t.p. jeszcze raz bardzo gorąco dziękujemy. Pieniądze zebrane w czasie aukcji pozwolą nam przez najbliższy rok opłacić baseny na których odbywają się kursy HSA i zajęcia z niepełnosprawnymi dziećmi i zorganizowanie przynajmniej jednego obozu w przyszłym sezonie.

A oto wyniki:

Sebastian - "Arek nad amphorą" - 1 600,00 zł
Zbyszek Broler - ksiązka Nikity Tarasowa 1000,00 zł
Aga Pajdak-Stós - "Język pelikana" - 1100,00 pln
Bogdan Rojowicz - Łodziowy zestaw bojowy (ciastka+woda) - 600,00 zł
Zbyszek Broler - ksiazka "Życie morza" - 2600,00 zł
Sebastian - "Ciotka na klawiaturze" - 3500,00 zł
Jarek Bandura - "Kolgejt" - 3400,00 zł
Joanna Pajdak-Madetko - "Morze" - 2000,00 zł
Andrzej Łojewski - "Walen" - 550,00 zł
Zbyszek Broler - "Ośmiornica" - 3000,00 zł
Piotr Stós - "Uśmiechniety nurek" 1550,00 zł
Mariusz Michałko - " Murena żółta" - 2500,00 zł
Nautica Warszawa - "Murena egipska" - 2200,00 zł
Mariusz Michałko - Hvar w wielu odsłonach -film -950,00 zł
Darek Spirytulski - Tetti - 2800,00 zł
Aga Pajdak-Stós - "Gałązwa" - 700,00 zł
Piotr Stós - "Optymista i pesymista" 850,00 zł
Anna Rocka - "Lucice" - 900,00 zł
Arek Sławiński - wino "Venus" - 3 500 zł

Łączna kwota to ... tu werble.. 39 000 zł!!!!

Po aukcji sprzedano również zdjęcia eksponowane na wystawie fotografii Piotra Stósa w Sauer Studio (zasada kto pierwszy ten lepszy). Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na działalność Stowarzyszenia.