Spała 2002

Po zmroku ogłoszono wyniki konkursów i rozdano nagrody i rozpoczął się Fashion Show bezkonkurencyjnie poprowadzony przez Adama Dąbrowskiego, który tym razem przyjął nieco mniej oficjalny image.

Stroje zaprojektowane i uszyte przez Olę Kochanowską poruszyły publiczność i wywołały gromkie brawa. Ale nie tylko to miały wywołać, ponieważ zostały przeznaczone na aukcję na rzecz Stowarzyszenia "Nautica".

I udało się!!!! Wynik finansowy aukcji przekroczył najśmielsze oczekiwania.
Modelki i modele robili wszystko (prawie) by zaprezentować stroje jak najlepiej a widzowie odwdzięczali się entuzjastycznym odbiorem, żywymi reakcjami i błyskawicznym windowaniem cen.

Radosny nastrój aukcji udzielił się wszystkim i był doskonałym wstępem do szaleńczych tańców w czasie hydroteki (nie jak zapowiedziano wcześniej koło hydrantu, ale w deszczu). Były nawet problemy z zagonieniem towarzystwa do sali balowej w budynku, ale w końcu udało się i najbardziej wytrwali tancerze bawili się do białego rana.

Zwolennicy śpiewów przy gitarze też mieli chwilę dla siebie i żywa muzyka konkurowała z hitami z sali tanecznej.