Egipt - 2009

Daniel Bez Czapki
(czyli Daniel Laskowski :)

...Czekałem na tą wyprawę rok czasu, gdyż przegapiłem zeszłoroczną z przyczyn technicznych (brak internetu przez dwa miesiące). Ale jak to mówią "co się odwlecze to nie uciecze"! Udało się, tym razem nie przegapiłem terminu, i znalazłem się na liście. Miałem oczywiście jakieś swoje obawy, ale w trakcie wyjazdu"zminimalizowały się do minimum" :-) Super ekipa - kadra, jak i wózkowi i nie wózkowi. W takim towarzystwie jak najczęściej nawet na koniec świata :-) Wprawdzie lekki nie jestem więc nie wiem czy byliby chętni na powtórkę :-) Oj nie chciało sie wracać... Wrażenia na powierzchni, jak i pod wodą SUPER!

Po ustawieniu balastu i dokonaniu wszelkich poprawek można było sobie spokojnie popływać, poczuć się wolnym a przy tym zobaczyć wiele ciekawych stworzeń morskich. Po powrocie do hotelu odpoczynek, kolacyjka i obowiązkowa sziszunia - do tego w naprawdę doborowym towarzystwie! Będzie tego brakować...już brakuje :-(

Ogólne wrażenia baaaaaaaaaaaaaaaardzo pozytywne!!! Jak najbardziej polecam wszystkim taki wyjazd i chciałbym to powtórzyć jak najszybciej - już zbieram na następną wyprawę i jak tylko będzie możliwość jestem pierwszy w kolejce :) Chciałbym podziękować całej EKIPIE, a szczególnie kadrze męskiej, że mieli siłę mnie nosić oraz za super nurki, ale jak chodzi o nurki to nie można zapomnieć o naszej kochanej kadrze żeńskiej, z którą miałem przyjemność spędzić czas pod wodą jak i na lądzie :-)

DZIĘKI WAM BARDZO!!!!!